Désfalva - Egy erdélyi kisfalu.

Désfalva időben és térben - Copyright - Minden jog fenntartva

 

*****

monográfia

emlékművek

események

hagyományok

népszokások

népviselet

helyneveink

képgaléria

térkép

webkapcsolatok

hirdetések

vendégkönyv

*****

 

A desfalva.ro honlapon található tartalom Désfalva szellemi tulajdona.

A desfalva.ro fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az információkat, képeket személyes vagy oktatási céllal, azzal a feltétellel, hogy nem módosítja az információt és a copyright-ra való eredeti utalást minden másolaton feltünteti:

  1. szerzőként az írót, adatközlőt

  2. hivatkozással a származási helyet http://www.desfalva.ro

Üzleti céllal a honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a desfalva.ro előzetes írásos engedélye nélkül.

A desfalva.ro mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen információk használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

További információk email-en.

Az unitárius templom. A református templom. A désfalvi általános iskola. A kultúrotthon. A Pataki kastély. Désfalva - A kis falu fentről nézve

 
Désfalva - Egy erdélyi kisfalu.
"A tudatlanság nem mentség!"  ***   © Minden jog fenntartva desfalva.ro
 
Click for Targu Mures, Romania Forecast. Désfalvi időjárás.                     Valid HTML 4.01 Transitional           Erdélyi Top 10 - web statisztika, látogatottság mérés